torek, 14. september 2010

Ptički na drevesu (že) čivkajo o mojih mojstrskih kuharskih potezah. Vedno mi rata, in to brez problema, kaj zažgati, kaj presoliti, kakšno pomembno sestavino pozabiti v hladilniku ... Skratka, nidani. Sumim, da imam talent-nekuharski. :)
Ne
kako mi kulinarični spodrsljaji niso vzeli veselja do kuhe. Zlasti v zadnjem času. Pogledam kakšnega Damjana, ali pa na kakšnem blogu najdem zanimiv, predvsem pa enostaven recept. In ker imam po novem še čistotapravega kuharskega pomočnika (opa), se polna entuziazma lotim dela.
Rezultati ...
khm ... So statistično pomembni. Zame. Nekaj rezultatov je prikazanih na spodnjih slikah.
Vsaka podrobnost s preveč zažganimi zapečenimi izdelki je zgolj naključna.

4 komentarji:

Ivana pravi ...

Mmmmmm ... Tole pa zgleda prou dobr!!! Se priporočam ... Za degustacijo, namreč. Ne za recept :-P!

andreja pravi ...

seveda!!!

Anonimni pravi ...

bravo :) Parkrat delaš neki ful po receptih, pol pa že razviješ improvizacijo. Fajn si tole zrihtala, Maja

bojana pravi ...

čuj, malo več samozavesti prosim...sodeč po temu, kar sem okusila ne samo videla (na fotkah) si prava profi kuharca...taka za ožent :) krostata je zakon :))))