ponedeljek, 1. julij 2019

Disney

Na Floridi so pravi mojstri praznenja denarnic turistom. Drage so vstopnice zabaviščnih parkov, še dražja je hrana in pijača v notranjosti.
Obiskali smo magični svet Walt Disneya - Magic Kingdom. Za druženje z Disney junaki smo odšteti celo premoženje (vsaj za naše razmere). Kot da ni to dovolj, so za plastenko cole hoteli 4,5$.
Upoštevali smo nasvet in vstopnic nismo kupili po sumljivo nizkih cenah v nakupovalni strdiščih ali žblj spletnih straneh, kjer lahk vstopnici dodajo še dosmrtno članstvo v kakšnem klubu.
Zaradi množice obiskovalcev je bila dostop do atrakcij zelo otežen. Tu in tam smo lahko preskočili kakšno vrsto, ampak smo morali zato večkrat tekati čez celotno zabavišče. Ob vročini 32°C + vlagi. Uf, večkrat sva se vprašala, če je vredno. Čakalna doba za posamezno atrakcijo je bila od 20 - 80 min (na nekaterih tudi več). Zato svetujem obisk v obdobju, ko je obiskovalcev najmanj. Nam si je uspelo ogledati 11 atrakcij. Morda se sliši malo, ampak glede na gostoto obiskovalcev, je kar veliko. Človek se po koncu takšnega dneva vpraša, zakaj bi kdo kupil večdnevno vstopnico za isti park in se naslednji dan vrnil?! In ponovno čakal in čakal.
Andrej pravi, da gre naslednjič samo še v never-ever-land. Žan pa v Dino park. 🤣😂🤣

1 komentar:

Saša pravi ...

Pa ste mi pokvarili sanje o tem, kako je fajn enkrat punce peljat v diznilend...