četrtek, 17. junij 2010

PRIKLIKAJTE NAM NEPOZABNO IZKUŠNJO!


Zdravstvena zavarovalnica Triglav se je odločila donirati sredstva za izvajanje inkluzivne doživljajske pedagogike za otroke iz Zavoda Janeza Levca in OŠ Preska. Z vsako napoved zmagovalca na spodaj zapisani spletni strani bo zavarovalnica prispevala po en evro.
Zahvaljujem se vam za vaš klik, če pa vas je volja, pa lahko to sporočilo pošljete naprej po vaši mreži.
Hvala!

PRIKLIKAJTE NAM NEPOZABNO IZKUŠNJO!

Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. na svoji spletni strani www.sportaj.net za otroke in mladostnike iz Zavoda za usposabljanje Janeza Levca zbira glasove obiskovalcev, ki boste s svojim klikom našim mladim omogočili nepozabno pomorsko izkušnjo!

Da ne bo ostal niti kanček dvoma, naj razložimo potek akcije. Vse, kar morate storiti je, da obiščete spletno stran, ki domuje na naslovu http://www.sportaj.net/index.php?id=3 in tam napoveste svojega zmagovalca prihajajočega svetovnega nogometnega prvenstva. Nikar ne skrbite, vaš glas šteje tudi, če vam pravega zmagovalca ne uspe napovedati ;) Za vsak oddan glas bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d. namenila 1 euro za naši dve jadralni posadki.

Na spletni strani www.sportaj.net sicer najdete tudi nepogrešljive vaje, ki nedvomno pripomorejo k ohranitvi in izboljšanju vašega zdravja. Ker so vaje preproste, jih lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli. Ogled priporočen!

Vsak vaš glas šteje, zato vas še enkrat pozivamo, da namenite delček svojega časa nam in nam tako pomagate pri ustvarjanju spominov..

Iskrena hvala! Zaposleni na Triglav, Zdravstveni zavarovalnici


5 komentarjev:

Nives pravi ...

Sem že kliknila!

Anonimni pravi ...

jaz tudi

lo lea

andreja pravi ...

HVALA!!!

Tanja pravi ...

Mi vsi klikamo :))))))

Anonimni pravi ...

Tudi sama sem že kliknila in še poslala drugim, da malo potrenirajo klikanje. ;) maja