ponedeljek, 20. avgust 2007

ZRĆE

Jadranska Ibiza?! Razvrat?! Hm, ja in?!


Tri kure smo se ponoči vrnile z otoka Paga. Z eno besedo lahko opišem občutke-NORO. Ko sem vozila proti domu, mi je bilo pri srčku kar hudo ... :-) Nisem še hotela domov. Pa drugo leto naprej! V teh dneh sem tudi ugotovila, da še nisem prestara in da zlahka zapeljem še kakšnega fanta (in moškega). Kar je dobro za moj ego in poz. samopodobo! HA HA
Po možgančih mi trenutno šviga na tisoče drobnih dogodkov. Saj ne vem, kje naj začnem.
No, na začetku naj povem, da smo imele neprijeten pripetljaj na SLO-HR meji. Na carini je gospa zrelih let v nas treh videla možno nevarnost, ki vstopa v njeno državo. Zlasti Nina se ji je, s sončnimi očali, zdela sumljiva. Me bučke smo ji pa še povedale, da gremo na Pag. Seveda smo imele tudi nekaj (preveč) alkota v avtu. Torej, vsako si je dobro ogledala in skrbno pregledala osebne izkaznice. Vprašala nas je tudi, če kaj "pušimo" ... (tišina v avtu) ... (počasno prikimavanje z glavo) ... "travo, hašiš" ... PANIKA ... NEEEE, seveda NE!!! Sledila je še "kontrola" pri HR policaju, ki pa se je ponudil, da nas nauči plavat.
V Novalji smo se zasidrale v kampu Straško. Zamenjale smo čuda sosedov. Strokovna žirija je odločila, da so bili Italijani najboljši. Zakaj? Izveš na kavi! :-) Naš prvotni plan je vključeval 5-dnevno bivanje na Pagu, potem pa bi jo mahnile še na kakšen drug otok (proti J). Ups, pa drugič. Žal tudi mesta Pag nismo videle. Ni bilo časa. Ups, pa drugo leto. Mogoče.
Ali morda kdo ve, kako težko je najti "ta pravi" šotor by night?! Naš kamp je bil ponoči premalo osvetljen! K sreči se je omenjena težava pojavila samo enkrat. Naslednje dni smo hodile domov po svetlem.





Nina je ugotovila (ne vem točno kdaj), da je postala "elektronček". Sama pa sem dognala, da sem E od "elektrončka". Ni švoh, a ne!?
A še kakšno o tipih?! Niti ne. Lahko pa ponovim, da so ponovno zmagali "makaronarji". Pisuka, imajo pristop in znajo pihat na dušco. Ja, paše!
Pa še ena cvetka (ki ni nastala na mojem zelniku): "Je kar hudič, če si v 10-ih dneh samo enkrat pijan!"

5 komentarjev:

BOJANA pravi ...

jaaaaaaaaa
Kako lepo da ste si dale duška, sej ne vem, kako bi se poskusla samo sebe predstavljat v vaši koži...zakon ampak verjetno tudi naporno!
Sem pa vesela, da ste se nažurale in nabrale novih telefonskih cifr ;P
pa da nebote sam veklicale...;)

no sej se še kej čujemo

Anonimni pravi ...

bojanci,
muska bi bila lih zate!ziher bi padla not-tolk te pa ze poznamo :-)glede napora-sploh ni bilo panike...(razen enkrat).

Anonimni pravi ...

alkoholna prestrašenost: stanje v katerem gledaš boga boječe na alkohol. Glava ga hoče, telo pa ga odklanja...
Ni zastonj rek: če je glava nora celo telo trpi!!!
Ja to je bil tisti enkrat-od napora!
Kakor koli že, če si taprav pjanski maček, potem poznaš koristnost in čudodelnost vitamina C, rupuruta, lekadola in seveda domačih šnopsovih zvarkov:)Pa naj še kdo reče, da se z Andrejo nisva ničesar naučili na Pagu!!!!:) Nina

Andreja pravi ...

o farmakologiji največ :-)

Anonimni pravi ...

Ni pa zanemarljiva lekcija o deklicah iz savinjske doline...
Bojda da delujemo nekako takole: a boš dala? NE! DALA pa nebom!!!! hm... a ti dam? OOO vzela pa BOM!!!!!
Če smo resnično takšne... se pa prepričajte kr sami:)