ponedeljek, 9. julij 2007

BKK in okolica

Na kratko o vcerajsnjem izletu: oci so se nama rosile ob branju nagrobnih kamnov na vojaskem pokopaliscu padlih vojakov med 2.sv.vojno. Kljub temu, da sva placali all-inclusive izlet, je bilo "nekaj" dodatnih nujnih placil. Placati sva morali za vsak ogled in korak, ki smo ga naredili. Najprej sva nekaj dodatnega placali (gliser po reki Kwai oz. spidi-gonzales po reki Kwai. Po Tanjino: ladjica smrti po reki Kwai. Samo cakali sva, kje nas slikajo od zgoraj, ko sva se drli :)
No, potem sva se pa zbunili in nisva vec hoteli placevati. In ko so VSI sli na vlak po znani zeleznici (drugic povem tocno ime), sva se edini ostali na postaji in sva ta del prevozili z busom (pa niti ne z nasim-kr z enim). Ker tako se midve ne greva-posebej je bilo napisano, da je vse vkljuceno(VSE, tudi train-ticket included).

No, saj po tem je bilo pa super. Kosilo na splavu, jahanje slonov, spust s splavom po reki Kwai. Najbolj so naju ocarali sloni...ceprav sva imeli najbolj divjega in samoglavega slona. Ko so ostali sloni sli po potki, jo je najin pobrisal v grmovje, se ustavil na malici in dohitel ostale cez gmajno. Zenske, ki je vodila najinega slona, pa takrat ni bilo gor, ker je sla malo...okoli. Skratka, Tanja in Andreja sami na slonu. Sva bili kar atrakcija za ostale turiste.

Spoznali sva enega prijetnega Americana JASONa (ki ne ve, kdo je Jason Donovan. Tanja pa v jok in na drevo :) Skratka, zanimiv dan.

Danes (ponedeljek 9 Julij) sva zopet hodili po BKK (ker zelo radi hodiva:). Obiskali sva veliko trznic (z vijaki, motornimi kosilnicami, bati in drugimi avtodeli...) No, to je bilo na poti do shopping centra. Tako velikega se nisva videli (BTC in CITYPARK gresta v eno nadstropje. Bilo jih je 7! ) Raj za zapravljivce (nobenega ne poznava, hihi.) No, dneva pa nisva preziveli le po trgovinah, ampak sva bili zgodaj zjutraj ze v Wat Arun-u. Zelo lepo!!! Duhovna hrana za ves dan.

Cau

P.S.
Par dni bova se v BKK / ce koga zanima i-pod, naj sporoci zeljeni model in javiva tocno ceno. Mislim, da so tu ugodnejsi. Glede fotoaparatov pa so cene le malenkost nizje. V vsakem primeru pa lahko pogedava in sporociva tocno ceno, ce kdo javi konkreten model!
Ce katero zanimajo siroke hlace (prodajajo se pod imenom hlace ribicev al nakaj takega),znacilne za popotnike, ful moderne (lahko jutri posljeva sliko), jih imajo! Ce koga zanima, cena pribl 10 EUR.

3 komentarji:

nina pravi ...

se dobro, da v prostem casu radi pesacita :) andreja tale potovanja ti bodo pocasi stopila v glavo- come, come, my shop over there- i-podi, fotoaparati,hlace... pocasi bi lahko odprla firmo VSE D.o.o. :)
sedaj pa zares, vidim da se imata fino krasno... kr tako naprej- previdnost je mati modrosti!
P.s. Tanci, a te je bilo fejst strah na ladjici smrti?:)
lupcke

Andreja pravi ...

Draga Ninca (edina, k komentira kar prebere),

res se imava lepo. Ne, ni me bilo tako strah (sam upala sem da ne pademo v vodo)

Andreja res uziva v trgovinah/ trenutno je na uhanih

LP

tomaz pravi ...

OJ Andreja&Tanja, najprej LP iz Ljubljane, kjer eni se vedno hodimo na Levca in urejamo stvari(tudi IP-je).Kako sta vi2?Po napisanem in slikah sodeč super.
Če se bos kaj smukala okrog
I-podov malo poglej cene pa mi napisi.Ce pa sem prepozenm pa tud Ok.Uzivaj na plazah pa napisi kje to je, da te najdem na zemljevidu.
LP Tomaž