torek, 10. julij 2007

SHOPPING in Bangkok

Danes je bilo zelo vroce.Vceraj ni dezevalo, sedaj pa ze pada. Se kaksne pol ure in bo spet vroce in soparno. Popoldansko vrocino sva hladili v parku Lumpini, kjer je bilo jezero in sva opazili v vodi cudne ribe (podobne majhnim krokodilom :) Pred tem sva precesali China town, njihove trznice in neskoncno robe. Predvsem plasticne. Potem sva nasli se Pratunam market z uhancki, verizicami in balkicami. Ni da ni. Pasa za oci (in Andrejinega duha).

Poleg tuk-tukov in taxijev sva nasli zelo ugodno prevozno sredstvo- lokalni avtobus, ki te pripelje za 7 B (40 SIT) kamor zelis (1 voznja). Imajo pa tudi malo drazje buse/ s klimo, ki stanejo 11 B (pribl. 60 SIT). Ne hodiva vec toliko pes :) Tudi sicer so Tajci nori na klimo. Cez dan se lahko v katerem od shopping-centrov prijetno ohladis in tako zdruzis koristno s prijetnim.
Vecerjali sva riz oz. rezance z zelenjavo in piscancem (standard). NJAMI.

Jutri bo verjetno najin zadnji dan v BKK, tako da je to zadnji poziv, da narocite robo :) Odhajava proti jugu, na rajske plaze... kjer se bova malo relaksirali. Koncava za danes - caka naju masaza (1 ura 180 B oz pribl. 1000 SIT, 4 EUR) in banana pancakes. Saj veste, se morava malo razvajati.

LP

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Uživačke!
Se prav zabavam ob vajinih prigodah.
Pohvalno, da se javljata.
Andreja, ti si pa kar daj duška. Js bi si ga tut!
Uživajta naprej!

teja pravi ...

ej sprde,

kaj tolk piseta? se hecam, sej vse preberemo...
ce mi nic ne prineseta, potem se raje ne vracajta.
aja pa izkoristita in po pameti!

nina pravi ...

:)hmmm... siti sta, za masazo je poskrbljeno, duh je nahranjen in to skorajda vse po zaslugi cudovitih trznic... odlicno, nimam kaj za rect. le o stanju borze med popotniki ne porocata vec;)mislim... ce je dosti turistov, pa to...:)
lepo se mejta, lupcke

Simona pravi ...

Ja res vama zavidam uzivancijo v BKK, a sta na kao san road? dobro ste se tole organizirale za plaze, jz ze cel teden razmisljam o rokavicah in kapah, zato uzivajta na plazi se zame!

Unknown pravi ...

Nooo, kje sta zdej?
Vaju je plavanje in sončenje čist okupiralo..
Sta nas razvadle s poročanjem, zdej pa mata! ;)

Unknown pravi ...

oj!
Šele dans sm vidla da uživata po svetu. super si se tole spomnla, da se lahk tak javlaš in pošilaš slikce. vidim, da se mata super in da uživata na vročini. Le tako naprej, za dušo!.... :-) Pozdravček!