četrtek, 19. julij 2007

KUALA LUMPUR

Rajskim dnevom na PHI PHI-ju je sledilo skoraj 24 ur voznje. V sredo 18.7.2007 ob 9 zjutraj sva s trajektom odrinili z otoka, ob 11 prispeli v Krabi, imeli 2 min za WC, potem pa startali s kombijem (ki je imal pokvarjen izpusni sitem in je brnel kot sam hudic) na J Tajske, proti Maleziji. Ob 17 smo prispeli v mesto HAT YAI, kjer sva koncno za 2 uri imeli pavzo. Ob 22 smo preckali mejo (kjer so naju zopet poslikali in pozigosali), nato pa dp 5 zjutraj spali na busu do KUALA LUMPUR-ja. Taksnega luksuza na busu se nisva izkusili. V vrsti so bili samo trije sedezi (zelo siroki), podobni kot jih imati Joey in Chandler v Friends-ih. The best.

Sedaj pohajava po mestu. Karte za PATRONAS TOWERS so za danes ze posle. Jutri bova morali dan zaceti zelo zgodaj :-( bo pa zastonj in zelo visoko (451,9m). Ze tri leta nista vec najvisja stolpa na svetu. Bova pa danes videli nekaj plesnih in glasbenih predstav, ki se odvijajo v okviru FESTIVALA 2007 v KL.


p.s.
da dokoncam se dve ugotovitvi o Tajcih:
4. so dobri vozniki, a nori (nujno prehitevajo v nepreglednem ovinku; Tanja posnela filmcek med divjo vozno)
5.komarji na Tajskem ne brencijo (vsaj jaz jih nisem slisala). Piknejo pa enako srbece.

7 komentarjev:

Andreja pravi ...

TOMAZ, nekaj informacij o iPod-ih. Napisane cene so iz BKK-ja iz Apple centra.
2GB: 128EUR
4GB: 170 EUR
1GB: 73 EUR
30GB: 221 EUR

Ce bova nasli kaksne ugodne tudi v Maleziji ali v Singapurju pa sporociva.

Andreja pravi ...

nina&sasa:
uzivajta, bejbi!!! Dan na morju vedno koristi in je vcasih vec vreden kot cel teden ...

lp tanja

Andreja pravi ...

Vsem, ki komentirate pogostost objav: blog je predvsem najin "dnevnik" in nama bo ostal v spomin. Veseli pa naju, da lahko tudi vi "potujete" z nama :-) in se kdaj narezite kaksni najini prigodi.

nina pravi ...

pa sta se le javili!!!
me je ze skrbelo- da vaju ni kaksen kuscar napadel:)komaj cakam reportazo tajske F1;) pa kako slikco le pripopajta gor(me zanima kako zgleda Andreja v stilu DDR)
Tako da... le tako naprej in po pameti!! :) lupcke

Unknown pravi ...

Neee, si nas narobe razumela.. Mi mamo radi čimveč objav. Ker nas ful firbec kaj vse počneta in kok zelo uživata. Sej veš.. babe;)
Pa vsakič ko se javita, vemo da sta ok. Torej 3x hura za pogoste poste: hura, hura, hura.

Zato četinki potepinki, uživajta naprej!

Unknown pravi ...

Ojla!
Vidim da fuuullllll uživaa in da se tud zelo dobr znajdeta sami po svetu. Svaka vama čast! kako pa kaj jeziki tam? a znajo angleško al se drugač sporazumevate?
morn reč da mi je ful všeč tale blog in vajine sprotne informacije o vsem kaj se dogaja. le tako naprej. to bo en lep spomin za kasneje pa še ostali vidimo vse te čudovite kraje skozi vajine oči. uživajta!

Andreja pravi ...

Sasi: saj nisva mislili vaju.. Hvala za vse feed/back/e. LP!!

Ninci, kak kaj ljubezen? :)