četrtek, 19. julij 2007

KO PHI PHI

Naslednja postojanka je bil otok PHI PHI, kjer so snemali the BEACH. Vauuuu, kako lep otok. Full turisticno, amapk zeloooo lepo. Na vsakem koraku ponujajo masaze (Tajke) in tecaje oz izlete potapljanja (scuba diving), kar pa enako nadlezno ponujajo Anglezi.
Nasli sva prijeten hostel ROCK BACKPACKER (100B na noc), kar je najceneje do sedaj. Smesno, glede na to, da je bilo vse ostalo dvakrat drazje. Cene so se dvignile po tsunamiju, ki je odnesel 26.12.2004 del otoka oz hise na njem in 46 zivljenj. Okoli 2000 ljudi je bilo ranjenih. Malo sva tudi trekali po otoku in tako nasli full lepe pescene plaze brez mase ostalih ljudi. Tu je bilo pa res nebesko. Se bolje kot na Ko Samui. Ce bova lahko, bova jutri prilepili slike. Samo se glede trekinga ... 40 min sva hodili po zarasceni potki (beri jungli) do plaze PKAK NAN BAY (bozanska plaza), med potjo nisva dosti govorili (ker nama je bilo malce nelagodno pri srcu) in na poti srecali OGROMNEGA kuscarja (ziher 80 cm). Varno smo se izognili drug drugemu.
Majhen nasvet vsem popotnikom, ki se odpravljajo na Phi Phi: ne vreci brisace na prvo pesceno plazo, ki jo vidite. Na drugi strani hribcka se skrivajo lepse, kjer lahko takoj zaplavas, tudi ko je oseka in ni veliko ljudi, otrok in zajcev :-) Long beach je ena izmed teh.

Ni komentarjev: