sreda, 29. oktober 2008

še vedno belim

Jp. Dnevne sobe še vedno nisem poštimala. Žal.
Po treh dneh pacanja, delo ni več tako zabavno. Ampak kako bom pa "fušala" naokoli, če ne bom imela nič izkušenj?! Sedaj vem, da se stene, ki je bila že nekajkrat prepleskana, pač ne sme preveč namakat. Drugače odstopi.

Z leti sem v dnevni sobi tudi uspela uspešno skrivati različne praholovilce, svečnikov in ostali kič. Tega je za cel hodnik. Ideja je že padla. Podari Janezu Levcu. :-)))) But ... Veliko praholovilcev je podarjenih. In mi nekaj pomenijo. Tega se pač ne morem znebiti ali podariti.
Bom že našla rešitev ...

2 komentarja:

Sofija pravi ...

v to ne dvomim, da boš našla rešitev za praho lovilce& zažiralce prostora in ostalo 'dekorativno' kramo. A ni zanimivo, kako hitro se stanovanje napolni z nepotrebnimi stvarmi? In to v pičlih parih mesecih... Ajej! Potem pa še človek postane navezan na stvari- nah, pa imamo problem:-))

Lepo, da si uporabila besedo fušanje... Saj če bi odprla s.p. (sami pufi) ali pa- Bog ne daj D.o.o. (dolžni na okoli in okrog) bi te zažirala država:-)))
... tako pa lahko daš suhega v žep:-) bua-ha-ha

Saj te bi najela... sam te bom pustila, da še malce potreniraš- odpadanje ometa res ni mačji kašel- izkušnje;-))) Ni lahko biti sam svoj mojster;-))))))

Anonimni pravi ...

haha, ni šans, da bi odprla s.p. ali d.o.o. Komaj bom kaj zaslužila, pa bom že državi plačevala cccc ne ne
Razmišljam o beljenju hodnika-je tudi že potreben ... haha
stara, ti kar povej, pridem, pomalam, pa še poceni sem